miercuri, 28 octombrie 2009

Bilanț

Se fac în curand doi ani de când am început proiectul "Blog pentru suflet".
Surprinzător pentru mine, blogul continuă să înregistreze vizitatori noi la mai bine de un an de la ultimul post adevărat.
Ăsta ar trebui să fie un stimul suficient de puternic pentru a continua.
Dar mă ascund și eu în spatele lipsei de timp, așa cum se ascund fumătorii, atunci când le lipsește voința, în dosul problemelor produse de sevraj.
Revenind la ideea inițială. Destul de mulți cititori, dar puțini cei care îndrăznesc să lase și un comentariu ! Și nu îmi doresc laude și "osanale". O critică la obiect mi-ar fi de mult mai mare folos.
Promit și îmi promit ca voi continua să scriu.
Iar daca nu voi reuși să produc ceva notabil, am să renunț. Cinstit și lăutărește, cum ar spune un prieten.

Să auzim de bine !

3 comentarii:

Gânduri spunea...

stii ceva...scrie...atat...nu mai "certa" pe altii...:D

Anonim spunea...

Hmmm…trebuie sa recunosc ca din greaseala ti-am vizitat blogul. Poate pentru ca azi am avut o zi grea, ca fiecare miercuri de altfel, de la 8 pana la 20.00 cu laboratoare si cursuri interminabile, pentru ca ascult de 3 ore si 36 de minute aceeasi melodie http://www.youtube.com/watch?v=rUENUsKMpYc&feature=player_embedded, pentru ca am facut tot felul de experimente de la care put ca un sconx(nu stiu exact cum se scrie,poate sconcs), pentru ca pentru a indeparta mirosul a trebuit sa stau in dus o ora sub apa fierbinte, muult gel de dus si toate lotiunile de corp pe care le am, pentru ca am avut o zi proasta, pentru ca mi-am zis hai inainte de somn sa pierd timpul pe net, pentru ca am tastat la intamplare litera b pe google si mi-au aparut tot felul de bloguri, pentru ca am vazut denumirea "blog pentru suflet" si m-am gandit ca ce naspa suna :),dandu-mi impresia de adolescente care isi povestesc dezamagirile in dragoste, pentru ca am dat click pe titlu si asta deja chiar nu mai stiu de ce…ti-am citit toate posturile( nu foarte multe la numar:)), pentru ca ma aflu si eu printre multi altii care fac ceea ce nu le place, dar mna sa trecem peste..nu vreau sa-mi plang de mila, initial am vrut sa fac facultatea de filosofie, istorie, limbi...ceva in genul si sincer nici macar nu stiu daca as fi fost potrivita, asta cred eu ca mi-ar fi placut si uite-ma studenta la farmacie:))
Nu te-ai gandit ca poate nu mai ai inspiratie, ca a inceput sa-ti placa ceea ce faci? sau pur si simplu te-ai resemnat si iti vezi de treaba ta incercand sa fii bun in ceea ce faci, asta ocupandu-ti tot timpul tau liber, gandidu-te ca nu mai are rost sa iti pierzi timpul scriind? Vrei critica sau laude? ca sa stii: sa mergi mai departe sau nu, uite asta imi pare o prostie! Ei bine iti zic ca unele vor fi laude,altele critici, exagerari si una si alta. Scrie doar atunci cand simti nevoia, nimeni si nimic nu trebuie sa te determine sa scrii sau nu, pentru ca asta e ceea ce-ti place,nu? indifferent de ce zice lumea, le place lor sau nu!:)
nu stiu ce am aberat eu aici, dar nu vreau sa recitesc pentru ca, cu siguranta voi sterge ce am scris :)
si pentru ca suntem in apropierea Craciunului, iti doresc ce-ti doresti :) mda sa recunostem ca Mos Craciun nu exista, dar spiritul exista si minunile se intampla sub ochii nostri, noi doar trebuie doar sa-i cascam mai tare ca sa le si vedem!:)

Ramona spunea...

buna, mersi pentru linkul cu poze, intradevar sunt superbe :-)